esmaspäev, 25. mai 2009

Phi Phi

Monroe elegantne looduslik variant – Phi Phi.

Esmalt, kes arvab ära, mis kohaga on siin pildil tegemist?



See on siis Maya Bay – koht, kus filmiti The Beach. Muideks enne filmi polnud see koht üldsegi populaarne ja turiste sinna ei viidud. Vastupidiselt praegusele hetkele, kus rand on paksult rahvast täis ning mootorpaadid tulevad ja lähevad. Jalutasin seal ringi ning üritasin paika ette kujutada inimesteta. Jah tõepoolest, enne The Beachi filmi oli see koht täielik paradiis : )

Maya Bayst veel paar pilti.







Ja see viimane pilt. Seda kohta oskasid näidata kaatrijuhid ning ei tasu siis roppusi siit pildilt välja lugeda eksju. Lihtsalt kaljud sinise vee taustal: )

Bamboo Island





Phi Phi Leh










Phi Phi Don






snorgeldamine









Unustamatu päev Phi Phi saartel tekitas tunde, et tulen Eestisse, võtan oma kallid inimesed ja tulen jalamaid siia tagasi.
Osava fotograafina olen teinud ja lasknud teistel turistidel teha pilte nii, et ei oleks näha neid rahvamasse. Neiu, kes meie ekskursioonil giidiks oli, rääkis, et hetkel siiski madalhooaeg ning detsembrist märtsini on inimesi palju rohkem. Vot mina ei kujuta ette, kuidas kõik need turistid Maya Bay rannale siis ära mahuvad. Hoolimata sellest arvan, et Phi Phi on yks kuramuse vapustav koht!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar