kolmapäev, 13. mai 2009

Da Lat



Neljatunnine bussis6idukene ning hell6u Da Lat. S6it oli v2ga huvitav - ausalt. Aga sellest ehk 2kki kunagi hiljem pikemalt, sest bussis6ite on l2hip2evil ees veel, oeh ei taha m6eldagi, kui palju. Kiirreiside h2da. K6rvalarvutit kasutas hetk tagasi uusmeremaallasest r2ndur, kes Vietnami jaoks aega planeerinud v2hemalt kuu aega ja p66ritas silmi, kuuldes, et ma kavatsen pea k6ikjale j6uda 10 p2evaga. :)

Dalatis pidi olema jahe. Nii ytles neiu, kes Saigon Cafes asjapulk oli. Aga novot ei ole jahe. Normaalne 25-kraadine temperatuur, siin m2gedes. 66bimisega l2ks taaskord h2sti. V2ga puhas, korralik ja lausa ilus hotell ning hommikus66gi, tasuta internetikasutamisega kokku 5 USA dollarit. Pole paha! Saigi priisatud ja homseks bookitud Vietnami m6istes kallis mootorrattatuur Da Lati ymbrusesse (20 USD), p2rast mida taaskord bussi peale, kus lausa 14 tundi aega veeta saab.

V6rreldes Ho Chi Minhi ja Mui Nega on siin ikka palju turistikam ehk siis puhtam ning v2rvilisi reklaamsilte, tulekesi jne rohkem. Isegi Eiffeli torn on siin!



Hetkel lisakski veel ainult pilte Da Lati marketilt. :)




















4 kommentaari:

  1. selge on see, et Vietnamis on olemas internet. :D
    Väliselt väga palju muust maailmast ei erine, aga vietnamalsed on vist tolle regiooni üheks vaesemaks rahvaks. Laos on vist veel vaesem.

    VastaKustuta
  2. Kle, Lagle... vaatasin sul siin lähemalt just seda Eiffeli pilti - seal sääreväristajate gängid? :D
    Ah ja, ma arvan, et sina näed 10 päevaga rohkem kui tema kuu ajaga! Ma muudkui ajan siin kaardi peal jälge, et kus sa seal liigud. Saad ikka sellest maailmaosast seal hea ülevaate. Tahtmist sinna jääda pole tekkinud? Või soovi maailma laiemalt avastama minna?
    MA juba kujutan ette, kuidas me korraldame padjaklubi õhtu, kui sa tagasi oled. Sa räägid meile Austraalia ja Aasia seiklustest ja meie sulle ehk stilettojooksust! :D

    VastaKustuta
  3. Ahoia Laosest!

    Tead, mul juba Aasiast kergelt kopp ees... Bussiga teinekord enam ei s6ida, hetkel turbokiirusel (2 riiki 11 p2evaga) avastades oleme s6itnud kokku ligi 4 p2eva. Yheks p2evaks rentisin mootorratta ja see tunduvalt m6istlikum. Mulle see SUJUV! liiklus hullult meeldib, kuigi mingeid A-kategooria lubasid mul pole. Kyll pidin miilitsale yhe dokumendi tagasi saamiseks 100 000 kipi (~12 dollarit) altk2emaksu maksma, sest valge inimene s6itis yhesuunalisel t2naval vales suunas.

    Jaksu Sulle Vietnami!

    VastaKustuta