pühapäev, 27. veebruar 2011

Money can buy love



Käest kinni kõndivad paarikesed Egiptuse ja Türgi kuurortites, kus meessoo esindaja on kohalikku päritolu ning naisterahvas Euroopast, on tuttav vaatepilt kõigile,kes antud riikides tänavapildis inimesi jälginud on. Peamiselt kestab romanss nädala, kui on naisterahvast turistil koduriiki tagasilendamise aeg. Euroopa mehed tunduvataga armastavat Aasia naisi. On ju Kagu-Aasia teada tuntud, kui peamine seksituristide sihtkoht.
Kui ma varem arvasin, et Tai on peamisem riik, kus Euroopa mehed nii lühiajaliselt kui ka pikemaajaliselt noorte nägusate neiude hoolt ja hellitust otsima lähevad, siis on ka Filipiinidel seksiturism ning lapsprostituudid terav teema. Lonely Planeti andmetel on Filipiinidel hinnanguliselt 400 000 prostituuti ning 20% nendest on alaealised.
Boracayl veedud päevade jooksul torkas nii mulle kui Katule silma see, kui palju käis ringi valgeid mehi, kelle käest hoidis kinni noorukeseohtu filipiinlanna. Arvatavasti on peamisemaks tutvumispaigaks ööklubid, sest kui Boracay tänavanurkadel ennast müüvad naised silma ei torganud siis ööklubis nägi mitmeid ja mitmeid nappides rõivastes kohalikke naisi mehi võrgutamas. Arvatavasti jäävad mõned naised meeste saatjannadeks pikemaks ajaks, sest taolisi paarikesi näeb kõikjal.

Ka transvestiidid on Boracayl tavaline nähtus. Üks äärmislt rõõmsameelne ning energiline ladyboy tegi mulle ka pediküüri. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar