neljapäev, 30. aprill 2009

@Tinaroo

Missugune näeb välja kõige toredam kolmapäev? Vot selline!










Mis siis toimus? Nimelt mul nüüd kolmas töökoht ka juures. Nende töödega on siin väga imelik lugu. Esialgu lubati longansite pakkimist suisa kuueks nädalaks aga selgub, et homme on meil seal viimane tööpäev. Tegelikkuses oleme seal ju üldse kõigest 7-8 päeva töötanud 3 nädala jooksul. Mul oli õnne ja juhtusin olema õigel ajal õiges kohas. Sain endale kolmandaks töökohaks avokaadode korjamise. Farmerid on lihtsalt superlahedad inimesed. Kaks päeva olen seal siiani olnud ja loodetavasti saan järgmisel nädalal mõne päevakese veel avokaadosid korjata. Bossideks on siis Fiona ja Brian, kellel 11-aastane tütar ja üheksane poeg. Töökaaslasteks on kolm austraallast Daniel, Cliff ja Aron ning nooruke 18-aastane saksa tüdruk Rebekka. Kui mandariinide-laimide farmis ei tohtinud me töö ajal ei rääkida ega muusikat kuulata, siis selles farmis on juudist (kastiga auto) raadio üürgamas ja minu ning Rebekka peale solvutakse aegajalt, et me nii vaiksed oleme ning eriti ei räägi töö ajal.
Tuli jutuks ka veelauatamine ja selgus, et Brian päris suur veespordifänn ning neil olemas nii korralik kaater, kui erinevat veespordiatribuutikat.
Ja taaskord oli mul õnne ja õigel ajal õiges kohas. Kolmapäeval oli vaba päev longansite farmist ning ei tehtud tööd ka avokaadodes ja läksimegi kogu avokaadofarmi pundiga Tinaroo järve äärde chillima. Kristiinal oli samamoodi longansitest vaba päev ja tuli temagi kaasa.

Sain veelauatada nii palju kui hing ihkas (tegelikkus hoopis nii kaua, kuni lihased vastu pidasid).



Fionagi, kes hiljem meiega liitus sai korraks vette. Monoski on siis selline asjandus, millega veesuusatakse kasutades ühteainsamat suuska.





Brian näitas klassi nii monoski, kneeboardi kui ka lihtsalt tavaliste tennistega vee peal sõites.





Jahh täpselt nii- jalas olid tal tõesti ainult tavalised tennised. Vee peale saamine tundus paadist vaadatuna olevat jube raske. Alustas ta selili lamades ja oli isegi vee all päris palju ning kui kaater korraliku hoo sisse sai, upitas Brian end kuidagi üles ja siis edasi tundus olevat väga fun ja veel keerulisem.





Tinaroo järv on üks populaarseimaid siinkandi veekogusid kohalike seas. Päris suur on ta ka, erinevaid soppe on hästi palju. Ühte mõnusasse kõrvalisse soppi sõitsime paadiga ja seal siis veetsime toredalt aega päris mitu-mitu tundi.


Tuubisime ka. Väga väga fun oli ja saime Kristiinagi vette meelitatud.


Hiljem veel tegime väikese barbeque. Austraallased on väga kõvad grillimeistrid ning spetsiaalseid grillimiskohti koos gaasigrilliga leidub enamikes suuremates parkides, puhkekohtades jne.




Vot nii vahva oli!


Teile toredat volbrõhtut ja ilusat lõket ning jooksusõpradele soovitaks homset Viljandi järvejooksu ;)

3 kommentaari:

  1. Oioioioi, nüüüüüd tuli küll üks paras pontsuke roheline kadeduseussike kallale :P. Super-super-super lahe. Siin annab veel neid õue-veemõnu-päevi oodata. A no, mis seal ikka, küll need ka kohale jõuavad :). Kallid!!!

    VastaKustuta
  2. tahan ka tahan ka tahan ka!

    VastaKustuta
  3. vot vee peal möllata on küll tore!

    VastaKustuta